Severomoravský dvojboj mladšího dorostu dnes pokračuje. Přijedou Vítkovice

Zveřejněno 03.01.2017 | mk
H A V Í Ř O V / Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U - Včera se po reprezentační přestávce naplno rozběhla ELIOD extraliga mladšího dorostu. Žďárští mladíci přivezli cennou výhru z Havířova a hned dnes přivítají na Bouchalkách další severomoravský tým Vítkovice.

Foto: Petr Nedvěd

V Havířově se svěřenci trenéra Pytlíka ujali vedení již ve 3. minutě brankou Jana Klodnera z přesilové hry. Domácí reagovali vyrovnáním ve 12. minutě a nerozhodný stav vydržel až do druhé poloviny utkání. Ve 33. minutě poslal znovu Plameny do vedení Lukáš Gergel a mladí hokejisté z Vysočiny již těsné vedení uhájili až do konce zápasu a ze severu Moravy přivezli tři body.

25. kolo, pondělí 2.1.2017 AZ HAVÍŘOV - ŽĎÁR NAD SÁZAVOU 1:2 (1:1, 0:1, 0:0)

Žďárští mladíci si ale po náročném zápase a dlouhé cestě neodpočinou, protože už dnes přivítají na Bouchalkách další severomoravský celek. V 15:30 startuje utkání mezi SKLH Žďár a HC Vítkovice Ridera. Ostravští jsou jen pouhý bod na pátém místě tabulky za čtvrtým Žďárem, takže lze očekávat vyrovnaný a atraktivní zápas hodný nejvyšší soutěže. Přijďte povzbudit mladé Plameny přímo na stadion. Pokud nemůžete, přineseme vám informace o jeho průběhu prostřednictvím onlajn přenosu.