Na státní svátek přijedou Kohouti z Tábora, bude se bojovat o čtvrtou příčku

Zveřejněno 16.11.2016 | ok
SKLH Žďár nad Sázavou HC Tábor
15., čtvrtek 17.11.2016 18:00
SKLH Žďár nad Sázavou - HC Tábor ZNS - TAB
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Na státní svátek je na programu další kolo druhé hokejové ligy. Plameny na domácím stadionu přivítají tradičního soupeře z Tábora. Kohouti měli za poslední tři sezony kromě jediné výjimky v každém zápase navrch. Letos ale Tábor takovým favoritem není, vrátí se Plameny na čtvrté místo? Úvodní buly v 18.00.

ZNÁMÝ SOUPEŘ, JINÁ SITUACE

S Táborem se žďárské Plameny v podstatě od postupu Kohoutů zpět do druhé ligy setkávají každoročně. V posledních dvou letech dokonce i v play-off. Pokaždé byl tým z Jihu Čech jasným favoritem. Jak loni, poté co vyřadili právě Plameny, tak i předloni se Kohouti probojovali až do kvalifikace o první ligu. Letos je však situace poněkud jiná, Tábor měl pomalý start do sezony až poté přišlo zlepšení. Aktuálně je čtvrtý, což je zřejmě pod očekávání táborských fanoušků.

Kohouti mají letos poměrně nevyzpytatelné výsledky. Prohráli na ledě Vajgaru, pak porazili Kolín a dvakrát jihočeský David Servis. Jenomže na ledě Havlíčkova Brodu schytali osmibrankový příděl, hned další kolo ale porazili první Nymburk. Do zápasu ve Žďáře tak vstupuje Tábor značně posilněn.

BITVA O PRVNÍ ČTYŘKU

Plameny se po domácí výhře nad Vajgarem radovaly z posunu ze sedmého na čtvrté místo. To bohužel už neplatí, ale bod získaný v Kolíně udržuje žďárské hokejisty na místě pátém. Dva body za Táborem. Vhodná doba na to, vrátit Kohoutům porážku z jeho ledu. V šestém kole se Plameny vrátily z jihu Čech bez bodu po prohře 2:3.

6. kolo, sobota 8.10. 2016 HC Tábor - SKLH Žďár nad Sázavou 3:2

STOUPAJÍCÍ FORMA

Do tempa se dostávají i žďárští hokejisté. Třízápasovou šňůru výher sice ukončil Kolín, ale i bod z ledu Kozlů je při nejmenším příjemný. Z posledních osmi zápasů prohrály Plameny pouze jediný v základní hrací době.

SVÁTEČNÍ HOKEJOVÝ MARATON

Pro žďárské příznivce připravil 17. listopad přímo hokejový maraton. V pravé poledne to odstartuje starší dorost důležitým duelem s Třebíčí, ve 14:45 vyjedou k souboji o třetí místo extraligové tabulky mladší dorostenci proti Hradci Králové a pak už přijde vyvrcholení Plameny vs. Kohouti. Přijďte si zpříjemnit státní svátek, a podpořit žďárské hokejisty v bitvě o další body!

Novinky ve fanshopu

Pro fanoušky bude opět připraven stánek s programy a klubovými suvenýry. Bohatá kolekce byla nyní doplněna o cyklodresy a minidresy. V sortimentu je celá letošní kolekce „Hoříme hokejem“ včetně oblíbených náramků, které byly již doprodané. Nyní jsou dokonce vylepšené o ražbu, tak aby se neodíraly. V nabídce najdete parádní značková trička, zcela nové šály, kšiltovky, propisky, řehtačky, přívěšky a další pěkné věcičky. K dispozici jsou také nové dresy, které je možné si objednat s vlastním jménem a číslem.