Junioři nasázeli desítku, mladší dorost má na dosah nadstavbu, starší nadále první

Zveřejněno 14.11.2016 | ok
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Velice úspěšný víkend za sebou má mladší dorost. Junioři si doma zastříleli, ale z venku body nepřivezli. Starší dorost skolil svého konkurenta o první místo, ale v neděli ztratil bod s posledními Poděbrady.

Foto: Petr Nedvěd

JUNIOŘI

V pátek večer si žďárská juniorka otevřela střelnici a Zbraslavi nadělila desítku. Plameny si vydláždily cestu k pohodlnému vítězství již v první třetině, během druhé svůj náskok navýšily. V přiloženém odkaze najdete i fotogalerii ze zápasu.

V neděli vyjela juniorka k boji o šesté místo do Velkých Popovic. Místní Slavoj svou pozici uhájil a zůstává šestý, Plameny jsou po patnácti kolech sedmé.

SKLH Žďár nad Sázavou –TJ Slavoj Zbraslav 10:2

Slavoj Velké Popovice – SKLH Žďár nad Sázavou 4:3

STARŠÍ DOROST

Důležitý víkend má za sebou starší dorost. V pátek vyjeli svěřenci Radovana Biegla na led brněnského Warrioru, který z druhé pozice dýchal mladým Plamenům na záda. Žďárští hokejisté první pozici uhájili a důležitý zápas vyhráli 3:1.

Jenomže výhru proti Warrioru se Plamenům podařilo potvrdit jen částečně. V neděli přivítali starší dorostenci Poděbrady, které jsou na posledním místě skupiny Střed. Hosté se však dostali do vedení a Plameny až v poslední třetině dokázaly srovnat. Zápas dospěl až do nájezdů, které rozhodl Fajzrachmanov. Bonusový bod pro Žďár byl hodně důležitý, jelikož Plameny vedou tabulku před druhým Táborem o jeden bod.

Warrior Brno – SKLH Žďár nad Sázavou 1:3

SKLH Žďár nad Sázavou – HC Poděbrady 2:1sn

MLADŠÍ DOROST

Mladší dorostenci odehráli první zápas již ve čtvrtek proti poslednímu Táboru. Utkání se odehrálo na zimním stadioně v Telči a diváci zde mohli vidět dvanáct branek. Plameny nedopustily překvapení a vyhrály.

V neděli to bylo pro mladší dorostenci těžší. Vyjeli na led Mladé Boleslavi, se kterou se žďárští hokejisté perou o místo v nadstavbové části. Mladá Boleslav vedla šest minut před koncem třetí třetiny o dvě branky, ale Plameny zásluhou Jindry a Gergela srovnaly. Důležitý bonusový bod v prodloužení vystřelil žďárským hokejistům Puczek. Plameny jsou tak dvě kola před koncem základní části čtvrté s náskokem čtyř bodů na pátou Mladou Boleslav.

SKLH Žďár nad Sázavou – HC Tábor 8:4

BK Mladá Boleslav – SKLH Žďár nad Sázavou 3:4pp