U dorostů jde do tuhého, junioři hrají se sousedy v tabulce

Zveřejněno 10.11.2016 | ok
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Mladší dorostenci otevřeli extraligovým zápasem s Táborem, hraném na zimním stadionu v Telči další mládežnický víkend. A otevřeli ho vítězstvím. Starší dorost bude hájit první místo proti druhému Warrioru Brno v pátek. Juniory čeká souboj s osmým a šestým týmem tabulky. V neděli se mladší dorostenci utkají o elitní čtyřku na ledě v Mladé Boleslavi.

Foto: Petr Nedvěd

JUNIOŘI

Minulý víkend se junioři bodů nedočkali, tento víkend pro ně ale bude důležitější. Nachází se na sedmém místě s dvanácti body a v pátek přivítají osmou Zbraslav, která má pouze o bod méně. V neděli se vydá juniorka na led Velkých Popovic. Ty jsou šesté s patnácti body na kontě.

Pátek 11.11. – SKLH Žďár nad Sázavou – TJ Slavoj Zbraslav

Neděle 13.11. – Slavoj Velké Popovice – SKLH Žďár nad Sázavou

STARŠÍ DOROST

Velice důležitý víkend čeká starší dorostence. Ti jsou s jednatřiceti body první, nicméně již v pátek vyjedou na led Warrioru Brno, který jim z druhého místa dýchá na záda – má pouze o bod méně. V úvodním vzájemném zápase Plameny vyhrály doma 3:1. V neděli se ukážou svěřenci Radovana Biegla na domácím hřišti a soupeřem jim budou naopak poslední HC Poděbrady. Ty ale v prvním vzájemném zápase nadělali žďárským hokejistům problémy, Plameny vyhrály 4:5.

Pátek 11.11. HC Warrior Brno – SKLH Žďár nad Sázavou

Neděle 13.11. SKLH Žďár nad Sázavou – HC Poděbrady

MLADŠÍ DOROST

Na nejmladší dorosteneckou kategorii také čeká velmi důležitý víkend. Již dnes se v rámci propagace žďárského hokejového klubu, jeho partnerů a města, sehrálo extraligové utkání mladšího dorostu na zimním stadionu v Hockey Talent Center Telč vedený Jaromírem Pytlíkem. Vedení se sice ujal Tábor, ale Plameny poté pohodlně dokráčely k tříbodovému vítězství.

Čtvrtek 10.11. – SKLH Žďár nad Sázavou – HC Kohouti Tábor 8:4

V neděli se vydají mladší dorostenci do Mladé Boleslavi, což bude jeden z klíčových zápasů o postup do elitní čtyřky, která zaručuje minimálně vyřazovací boje. Bruslařský klub má na kontě pětadvacet bodů a je pátý. Plameny po výhře nad Táborem jsou s osmadvaceti body čtvrté.

Neděle 13.11. BK Mladá Boleslav - SKLH Žďár nad Sázavou