Zápas proti Uničovu skončil ostudou (ale ne naší)

Zveřejněno 29.08.2008 | Klub
Po první třetině, která skončila nerozhodně 2:2, se po úpravě ledové plochy za brankou "u strojovny" objevil místo ledu beton. Díra o průměru cca 1m tím znemožnila pokračování v zápase. Následovali samostatné nájezdy na druhou branku, ve kterých jsme zvítězili 9:8. Sice jsme se tak dočkali prvního vítězství v přípravě, ale za cenu zkráceného zápasu, který trenéři obou mužstev potřebovali k dotváření týmu pro soutěž.
Je to další ukázka toho jak skvěle se TJ stará o ZS a městem investované miliony do jeho rekonstrukce. Vzhledem k tomu, že již je na ZS nová plocha, nová strojovna i nová rolba a jen majitel je starý, ukazuje to kde je největší problém a je nejvyšší čas s tím něco udělat, ale tím se asi mělo začít. Dle našeho názoru by mělo město postupovat mnohem razantněji a přinutit TJ, aby co nejdříve stadion předala. Těch problémů již bylo dost a místo toho abychom se starali o hokej, musíme neustále řešit nějaké problémy s TJ.

Omlouváme se tímto všem divákům, kteří zaplatili vstupné a zápas nemohli vidět. Náhradu takto vzniklé škody budeme s TJ řešit, každopádně vyzýváme diváky, aby si uschovali vstupenky. O způsobu kompenzace Vás budeme informovat. Velmi rozladěno odjíždělo i mužstvo Uničova, které bude rovněž po TJ požadovat náhradu škod, které půjdou do desetitisíců. Jen doufám, že to zaplatí TJ z vlastních prostředků a nepřesune to vtipně na město nebo na nás nějakým dalším zdražením ledu nebo nájmu apod.

Nezbývá než doufat, že bude do soboty led v pořádku a nebudeme muset řešit mezinárodní ostudu s maďarskými soupeři.