Juniory a mladší dorost čeká jedno utkání, starší sehraje dva venkovní zápasy

Zveřejněno 22.01.2016 | Martin Boček
Předposledním lednovým víkendem budou pokračovat mládežnické kategorie. Jako jediný se doma představí Junioři, kteří budou chtít i nadále udržet fantastickou šňůru vítězství. Starší dorost čekají venkovní utkání proti posledním týmům tabulky, proti Poděbradům a Krkonoším. Mladší dorostenci po dvoutýdenní pauze sehrají své utkání v neděli v Jihlavě.

Ilustrační foto: René Rámiš

JUNIOŘI

Bez ztráty jediného bodu, to je zatím vizitka žďárských Juniorů, kteří předvádí v letošní sezoně výborné výkony. Plameny odehráli 18 utkání, a ani v jednom nenašli přemožitele. Poslední tři zápasy dokonce vyhrály s celkovým skóre 31:1. V sobotním utkání čeká na Juniory Chotěboř, která je zatím na velmi slušném třetím místě. Ztráta na Žďár je však více jak dvacetibodová. O tom, kdo bude favoritem utkání není pochyb, všechny tři letošní vzájemné zápasy vždy ovládly Plameny, jednou 10:2 a poté dvakrát shodným výsledkem 6:4.

Sobota 23.1 – SKLH Žďár nad Sázavou : HC Chotěboř 17:30

STARŠÍ DOROST

Starší dorostence čekají dva venkovní zápasy proti týmům, kterým se v dosavadní sezoně příliš nedaří. Ještě dnes se utkají proti Poděbradům, které se zatím nacházejí na posledním místě. Ovšem pozor, starší dorostenci nemají na Poděbrady z posledních dvou zápasů dobré vzpomínky, neboť oba dva prohrál. V neděli se vydají starší dorostenci vydají do Krkonoš, které jsou o místo před Poděbrady. Také Krkonoše si dokázali na starší dorostence v posledním zápase vyšlápnout a vyhrát 4:1. Plameny však ale budou chtít naplno bodovat a potvrdit tak tabulkové postavení.

Pátek 22.1 – HC Poděbrady : SKLH Žďár nad Sázavou 18:00

Neděle 24.1 – HC Krkonoše : SKLH Žďár nad Sázavou 17:00

MLADŠÍ DOROST

Mladší dorost bude pokračovat po dvoutýdenní pauze ve venkovní sérii zápasů. V pravé nedělní poledne se představí na ledě Jihlavy, která se momentálně nachází na druhém místě. Mladé Plameny budou chtít navázat na poslední vzájemné utkání, které se odehrálo na žďárských Bouchalkách a Plameny zde dokázali zvítězit 3:2.

Neděle 24.1 – HC Dukla Jihlava : SKLH Žďár nad Sázavou 12:00