Juniory čekají dva zápasy, starší dorost přivítá Jindřichův Hradec

Zveřejněno 15.01.2016 | Barbora Hronková
Ž Ď Á R   N.   S Á Z A V O U - Přestože mladší dorost bude mít tento víkend volno, tak na juniory a starší dorost čekají těžké chvíle. Junioři pojedou do Litomyšle a den nato se na ně do Žďáru přijedou podívat hráči z Pelhřimova. Na starší dorost čeká doma zápas s Jindřichovým Hradcem, který je jejich největším protivníkem, protože okupuje špici tabulky.

JUNIOŘI

Minulý týden junioři odpočívali a tak jim to tento víkend vynahradí hned dvěma zápasy. Podle tréninků můžeme potvrdit, že nezahálejí, ale zodpovědně se na ně pod vedením svého trenéra připravují. V pátek se na ně chystají vlítnout borci z Litomyšle a pokusí se zastavit jejich výherní sérii. Mladé Plameny ale každému soupeři zatím naložily na záda pěkný „ranec“, včetně Litomyšle, které se minule hra moc nepovedla, když se zostudili na domácím ledě prohrou 0:7. Hned další den nato vyjedou junioři do Pelhřimova, kde minule odehráli domácí zápas s výsledkem 5:2. I když Žďárští ještě neprohráli, tento víkend budou hrát dva zápasy po sobě, jak v pátek, tak v sobotu a to může být přinejmenším vyčerpávající.

Pátek 15.1. – SKLH Žďár nad Sázavou : Litomyšl 19:30

Sobota 16.1. – Pelhřimov : SKLH Žďár nad Sázavou 13:00

STARŠÍ DOROST

Na Žďár se v neděli přijede opět podívat lídr tabulky – Jindřichův Hradec. Protože Plamenům na soupeře v tabulce schází celých 8 bodů, bude výzvou je překonat. Přesto však je to možné, pokud mladí Žďárští zabojují. S Hradcem se tuto sezónu střetli již třikrát. Poprvé se jednalo o výhru 6:4, kde hráli starší dorostenci na Bouchalkách, a pak dvě prohry, kde dvakrát na domácím ledě zazářili Hradečtí. Avšak oba zápasy rozhodl jediný gól. V domácím prostředí se ale minule staršímu dorostu dařilo, takže se hráči jistě doufají, že ani tento víkend tomu nebude naopak.

Neděle 17.1. – SKLH Žďár nad Sázavou : Jindřichův Hradec 14:15