Volnější víkend přinese důležitý zápas juniorů

Zveřejněno 17.01.2014 | mk
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Po dvou domácích zápasech odjíždí první mužstvo k zápasu na led soupeře, konkrétně jej v sobotu čekají Řisuty. Ovšem ani mládežnický program není tak bohatý jako bývá ve Žďáře zvykem. Hlavní koncentrace je na neděli, kdy sehrají svá utkání junioři a starší dorostenci. A hlavně duel o záchranu bojujících juniorů proti Karviné bude hodně zajímavý.

Foto: René Rámiš

JUNIOŘI

Junioři si minulý týden připsali tři důležité body za výhru nad Prostějovem, ale jejich největší rival o „Černého Petra“ brněnský Warrior zaznamenal stejný úspěch proti Opavě a tak žďárští mladíci drží stále těsný tříbodový náskok. Ten se pokusí dnes rozšířit ve Frýdku-Místku. V neděli však doma přivítají Karvinou, na kterou ztrácí jen dva body a tak půjde o další veledůležitý boj „o přežití“.

Zápas ligy juniorů SKLH Žďár nad Sázavou – HC Baník Karviná začíná v neděli 19.1.2014 již v 10:00!

STARŠÍ DOROST

Ve velké pohodě jsou starší dorostenci, kteří se dnes pokusí ve Velkých Popovicích zaokrouhlit vítěznou sérii na deset zápasů. V neděli se pak na Bouchalkách utkají s Chrudimí.

Zápas C.E.B. ligy staršího dorostu SKLH Žďár nad Sázavou – HC Chrudim začíná v neděli 19.1.2014 ve 14:15

MLADŠÍ DOROST

Extraliga mladšího dorostu má kvůli Zimní olympiádě dětí a mládeže volno. V nominaci do krajského výběru Vysočiny jsou také hráči žďárských Plamenů. Náš kraj budou reprezentovat Ondřej Trejbal, Karel Geba, Martin Nečas a Martin Kaut. Olympijský hokejový turnaj začíná v pondělí, kdy tým hostitelského kraje čeká první soupeř Olomoucký kraj. Více o Zimní olympiádě dětí a mládeže, jejíž soutěže v krasobruslení a rychlobruslení budou probíhat i na žďárském zimním stadionu, najdete na oficiálních stránkách ZODM.

ŽÁCI

Volno mají také obě žákovské kategorie. Diváky však můžeme pozvat na sobotní turnaj v minihokeji nejmladší kategorie 2.tříd (ročník narození 2006).

Turnaj přípravky 2006 začíná v sobotu 18.1.2014 v 11:45.

Přehled domácích zápasů mládeže

Přehled domácích zápasů mládeže

Sobota 18.1.2104, 11:45 Přípravka 2006: Turnaj v minihokeji
Neděle 19.1.2014, 10:00 Liga juniorů: SKLH Žďár nad Sázavou – HC Baník Karviná
Neděle 19.1.2014, 14:15 C.E.B. liga staršího dorostu: SKLH Žďár nad Sázavou – HC Chrudim

Žďárské hokejové naděje se těší na vaši podporu – VSTUP ZDARMA