V pondělí startuje předprodej vstupenek na exhibici „Návrat legend“

Zveřejněno 20.07.2018 | redakce
Ž Ď Á R   N A D   S Á Z A V O U – Netrpělivost hokejových příznivců vrcholí a v posledních dnech se stále častěji množí dotazy na vstupenky na exhibici 10.srpna. V pondělí se všichni dočkáme a jak bylo slíbeno, 23.července bude předprodej zahájen a ještě s překvapením...

Vstupenky bude možné zakoupit na dvou místech a to přímo v centru města. Jednou možností kam si můžete pro ně přijít je prodejna a servis výpočetní techniky CZC na náměstí Republiky v budově bývalého městského úřadu. Druhou variantou je ulice Veselská, konkrétně prodejna oděvů a textilu SEPP.

Jednotná cena vstupenky je 100,- Kč a případný výtěžek bude využitý na podporu výchovy hokejové mládeže v SKLH, aby ve Žďáře mohli vyrůstat další talenti, kteří budou za pár let také dělat radost hokejovým fanouškům.

Při příležitosti tohoto unikátního zápasu, vydal klub speciální brožuru. Ta na čtyřiceti barevných stranách, na kvalitním křídovém papíře, přináší průřez osmdesátiletou historií žďárského hokeje včetně dobových fotografií. Zvláštní kapitola je věnována nejúspěšnější éře na přelomu 70‘ a 80‘ let v první lize. Najdete zde i soupisku domácího „A“ týmu SKLH a profily rozhodčích, kteří budou toto slavné utkání řídit.

Hlavně však nechybí portréty hráčů „týmu hvězd“, kdy je každému věnována jedna strana, kde kromě fotografie a přehledu úspěchů a kariéry, je také prostor pro podpis, což jistě fanoušci ocení při autogramiádě, která bude součástí doprovodného programu před zápasem od 15 hodin. Zpodepisovaná brožura by se pak mohla stát nesmírně cenným sběratelským artefaktem a krásnou památkou. Brožuru je možné již nyní zakoupit se vstupenkami na uvedených místech předprodeje.

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK A BROŽUR
Start předprodejepondělí 23.7. 2018
Cena vstupenky100,—
Cena brožury40,—
MÍSTA PŘEDPRODEJE
 SEPPRPC Comp - CZC Partner
AdresaVeselská 6/7, Žďár nad SázavouNáměstí Republiky 2 (bývalý MÚ)
Otevírací dobaPO - PÁ od 9:00 do 17:30, SO od 9:00 do 12:00PO - PÁ od 9:00 do 17:00